2018 Kış Sokak Modasına Genel Bakış

Muhteşem bir sonbahar yaşıyoruz ama kış kapıda. Öyle olunca da kışın sokak modasında ne var, ne yok insan merak ediyor.

Vitrinlerden kısmen de olsa anlamak mümkün ama bu kışın ana çizgilerine toplam olarak bakacak olursak şunlar söylenebilir

sokak modası
sokak modası

Öne Çıkan Detaylar

Önce saçlardan başlayacak olursak bu kış saçlar ya lob ya da bob kesim olacak yani ya hemen kulak altında ya da omuz hizasında. Bakımı da oldukça kolay  bu saçlar ile son derece modern bir görünüm kazanabilirsiniz.

Süet giysiler bu sezon yine çok moda bir farkla bu kış artık farklı kesimlerde süet pantolonlar, bal, dar, duble paça, uyarınıza nasıl gelirse. Ama bu kış mutlaka bir süet ya da süet görünümlü pantolonunuz olmalı.

Ekose, kareli ya da pötikare, hangisini daha çok seviyorsanız onu eteklerinizde, elbiselerinizde ceketlerinizde kullanabilirsiniz. Sadece hepsini aynı anda kullanmayın yeter.

2018 sokak modası
2018 sokak modası

Metalik renkler de kışın sıkça karşımıza çıkacak ama burada da dikkat edilmesi gereken husus kişinin kendisine yakışacak renkleri seçmesi ve işi abartmadan giymesi,

Sutyen yanlış duymadınız sutyen bu kış dış giyimin sokakta en özel parçaları arasında yer alacak elbette ama son derece özel tasarımlar ile.

Bu kış gerek iç giyim, gerek ise dış giyim üst giyim parçalarında kürk ama kürk olmaz derseniz sahte kürkler ön planda. Belde kemer, kovboy çizmeleri, pelerinler ise sezonun diğer öne çıkan parçaları.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir