2017 Modası ile Renkli Balkon Dekorasyon Fikirleri

2017 modası içinde renkli balkon dekorasyonunuzu yaz ya da kış aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle kış ayları için uygulatacağınız cam balkon panelleri ile her mevsim ideal bir balkon keyfini yaşama imkanına da kavuşmanız mümkün. Renkli balkon dekorasyonları ile yaz aylarında cıvıl cıvıl bir güzellik katan balkonunuz sonbahar ve kış aylarındaki kasvetli ve soğuk havalarda da içinizi ısıtacak bir seçim olacaktır. Kış ve yaz aylarına uygun olan çiçekler ile şenlendireceğiniz balkonunuzda huzurlu zaman geçirebilirsiniz.

balkon dekorasyon fikirleri
balkon dekorasyon fikirleri

Renkli Balkon Dekorasyonu için Öneriler

Renkli balkon dekorasyonuna yer açmak için eski ahşap sandalyelerinizi rengarenk boyayabilirsiniz. Aynı zamanda renkli sandalye yastıkları ya da masa örtüleri ile de bu alanı renklere büründürmeniz mümkün. Eğer geniş bir balkona sahip iseniz aksesuar kullanımına geniş yer açabilme imkanınızda bulunuyor demektir. Farklı birçok dekoratif aksesuarı balkon duvarlarına, korkuluklara, masa üstüne ya da yere konumlandırmanız mümkün. Geniş bir balkon her daim fayda sağlayıp özellikle satın alacağınız küçük bir sera sayesinde hem sebze yetiştirebilir hem de çiçek tohumlarınızı yeşertebilirsiniz.

balkon dekorasyonu
balkon dekorasyonu

Küçük balkonlarda duvarlara uygulayacağınız kullanışlı raflar sayesinde hem aksesuarlarınızı sergileyebilir hem de küçük saksı çiçekleriniz için yer açabilirsiniz. Dilerseniz plastik şişeleri birbirine bağlayarak çiçeklerinizi balkon duvarında hoş bir şekilde yerleştirmeniz de mümkün olur. Eğer tek ya da iki kişilik bir kullanıma sahip olan balkon şekline sahip iseniz yer sedirlerinden de yararlanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir